Amb una inversió de 375.000 euros, la Diputació d’Alacant inaugura la reforma i ampliació del centre social del Verger

Reprodueix vídeo

El Verger estrena l’ampliació del Centre Social

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, ha inaugurat les obres de reforma i ampliació del centre social del Verger. Una actuació inclosa en el Pla Planifica amb un pressupost de 375.000 euros, que ha sigut sufragat en un 78% per la institució provincial amb 292.500 euros.. La resta l’ha assumit  l’Ajuntament.

Acompanyat per l’alcalde, Basili Salort, el president ha recorregut les diferents instal·lacions de l’immoble, de dues plantes i situat al carrer Almàssera de la localitat. Un esapi que s’ha rehabilitat per complet, ampliant-lo per a millorar els serveis que es presten.

L’obra, que ha executat l’Ajuntament, ha contemplat, d’una banda, l’ampliació de la cuina, lavabos i del porxo amb terrassa en la planta baixa. Mentre que en la primera planta s’ha guanyat espai per a la sala d’usos múltiples.

Així mateix, s’ha procedit a la rehabilitació de la façana i pavimentació de tot l’edifici i s’han reformat lavabos i la terrassa del terrat. També s’ha substituït l’ascensor existent.

A més d’aquesta actuació, la Diputació també ha aprovat enguany una subvenció de 18.000 euros, en aquest cas des de l’àrea de Medi Ambient, per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la terrassa del centre social del Verger.

La Diputació d’Alacant va destinar en la passada legislatura (2019-2023) més de 3,3 milions al municipi del Verger, un import que permet impulsar inversions tan importants com l’execució d’una nova plaça pública amb zones verdes, la renovació de la gespa artificial del camp de futbol i la reforma del cementeri municipal, d’entre altres.

El Verger estrena l’ampliació del Centre Social

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés