Ampliació de la targeta SUMA

Reprodueix vídeo

Ampliació de la targeta SUMA

La targeta SUMA que, fins ara, només es podia utilitzar a l’àrea metropolitana de València augmenta les seues prestacions. A partir de dilluns que ve, 6 de març, entrarà en vigor per a poder viatjar també en Rodalia de València i Castelló. Una mesura que beneficiarà a 1,8 milions de persones a través de les 65 estacions en les qual es podrà utilitzar i que farà més còmode, senzill i barat desplaçar-se en transport públic.

En concret, de les nostres comarques, l’ampliació de SUMA beneficiarà a els usuaris de les estacions de Gandia, l’Alcúdia de Crespins, Moixent Montesa, Platja i Grau de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Vallada, Xàtiva i Xeraco. Un avanç molt important en la mobilitat urbana en transport públic, ja que, amb una única targeta es pot viatjar en Rodalia o en els transports que gestiona la Generalitat, com ara metro i autobusos interurbans, amb un transbord gratis inclòs .

Aquesta targeta ja va suposar un estalvi important d’un màxim del 55%. Després d’un any d’implantació s’han venut 5,5 milions de títols SUMA i s’han registrat 70,5 milions de viatges.

Ampliació de la targeta SUMA

Comarcal.TV

Ampliació de la targeta SUMA

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés