El bus urbà gratuït d’Ontinyent amplia horaris després de superar els 12.700 usuaris mensuals

Reprodueix vídeo

Ampliació d’horaris bus d’Ontinyent

El bus urbà gratuït d’Ontinyent ha ampliat horaris aquest mes d’octubre, després de superar una mitjana de 12.700 usos en el que portem d’any, el que suposa 114.650 viatgers de gener a setembre. Aquestes són les millors xifres mensuals des que hi ha registres i la previsió és que es superen els 150.000 usuaris quan acabe 2022. Cal recordar que el servei rondava els 30.000 usuaris anuals als anys anteriors a l’entrada en vigor de la seua gratuïtat.

Unes xifres excel·lents que permet ampliar els horaris. Així, des d’aquest mes d’octubre, el bus urbà estarà en marxa pels matins de 7:30 a 14:30 i de 15:30 a 20 hores, passant a les 20:05 pel poliesportiu. A més s’han fet algunes modificacions al recorregut, canviant la parada d’Avinguda Daniel Gil 53 per altra a Avinguda d’Albaida 35.

Pel que fa als usuaris les dones dupliquen els homes. El perfil majoritari és el d’una persona que no disposa de cotxe per realitzar el trajecte, de més de 51 anys. En nivell de satisfacció del servei es puntua en un 9 sobre 10.

Com aspectes claus en els bons resultats des de l’ajuntament apunten a les millores efectuades com la incorporació dels dos nous autobusos més maniobrables i més amples; el redisseny i ampliació dels trajectes o la millora de les marquesines, entre altres.

Ampliació d’horaris bus d’Ontinyent

Comarcal.TV

Ampliació d’horaris bus d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés