Ajuntament, Caixa Ontinyent i UV creen 3 grups de treball per ampliar l’activitat universitària a la ciutat

Reprodueix vídeo

Ampliar l’activitat universitària a la ciutat d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Universitat de València han acordat la creació de tres grups de treball per tal d’ampliar l’activitat universitària a la ciutat a curt termini.

Un al voltant de l’ampliació de l’oferta formativa de curta durada; altre perquè la UV participe al Centre de Formació i Recerca i  el tercer per implantar activitats del Centre d’Idiomes de la UV que convoca proves per a l’obtenció de títols oficials d’ alemany, anglès o francès.

Pel que fa a la participació de la Universitat al Centre de Formació i Recerca, aquest està construint-se al Museu del Tèxtil. La segona fase que es va adjudicar per 2,3 milions d’euros a l’empresa local Construcciones Francés SA.

Aportacions de la Diputació de València i els fons europeus Feder i que està executant-se en la nau més propera al riu Clariano. Junt a la nau ja construïda tindrà ús com espai expositiu i d’activitats.

La nova edificació, que està adjacent, serà destinada a un nou espai formatiu.  Donar cabuda a iniciatives que suposen un impuls per al teixit econòmic de la zona.

Comarcal.TV

Ampliar l’activitat universitària a la ciutat d'Ontinyent

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés