Anàlisi sentència cas Tele 7. Entrevista a Paco López, advocat de Ricardo Faura i CCTV

Reprodueix vídeo

Anàlisi sentència cas Tele 7

 

El passat dijous 13 d’abril l’Audiència Provincial secció segona de València va fer pública la sentència d’un dels procediments jurídics amb més ressò a les nostres comarques pel seu caràcter polític i mediàtic, el Cas Tele 7.

 

Durant tot el procés hem pogut vore en premsa moltes publicacions al voltant, més o menys encertades. A més  en aquesta entrevista comptem amb informació que no s’ha comptat a cap altre lloc.

 

Després d’uns dies reflexió i estudi de la sentència, Paco Lòpez, advocat de Ricardo Faura i de Comarques Centrals Tv realitza un anàlisi del cas. Del seu origen fins aquesta sentència provisional amb informació rigorosa, valoracions i el sentir dels seus representats.

 

López respon amb propietat a preguntes com “Quina era la situació política, mediàtica i econòmica a Gandia?”, “En què consisteix el contracte que signa l’Ajuntament de Gandia amb les dues televisions privades?”, “Per que s’anomena Cas Tele 7?”, “Com ha afectat personalment a Ricardo?”, “Futur immediat i acions jurídiques?” etc.

 

Finalment tant els seus advocats com Ricardo Faura i família estan convençuts de la seua innocència i agraeixen totes les mostres de suport rebudes. “Respectem la sentència però no la compartim”, depositen la seua esperança en el recurs de cassació que presentaran al Tribunal Suprem “Confiem en la justícia i en que Ricardo finalment quede absolt de tots els càrrecs”

 

Anàlisi sentència cas Tele 7

 

Comarcal.TV

Anàlisi sentència cas Tele 7

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés