Aquest 26 i 27 d’octubre la Casa de Cultura acull una Fira d’Ocupació organitzada pel Rotary Club de Xàtiva

Reprodueix vídeo

El Rotary Club Xàtiva organitza una Fira d’Ocupació

Aquest dijous i divendres, 26 i 27 d’octubre la Casa de Cultura de Xàtiva acull una Fira d’Ocupació organitzada pel club Rotary. Un punt d’encontre entre demandants de treball i empreses amb una vintena d’estands participants. A més d’un ampli programa ple de conferències, talleres i taules redones.

Dues jornades on en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores es donen cita tant empreses privades com administracions públiques junt a associacions relacionades amb la creació d’ocupació.

Una fira que ajudarà als assistents a conèixer millor les necessitats actuals del mercat laboral a través de taules redones amb la participació d’empreses com Hinojosa i Dulces Campos. Tallers com el de Creu Roja o xerrades a càrrec de Sival, policia Local i Nacional, Guàrdia Civil o Labora. A més a més d’incidir en temes com el màrqueting online o les oportunitats laborals en l’estranger. Tot un ventall de possibilitats de la mà del Rotary Club de Xàtiva i la col·laboració de l’Ajuntamenet, Adexa, Xacex i Caixa Bank.

Una Fira d’Ocupació que és, a més gratuïta i  a la que ja s’han inscrit més de 200 persones però que té les portes obertes per a tot el que estiga interessat.

El Rotary Club Xàtiva organitza una Fira d’Ocupació

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés