Aquest 9 de setembre es recupera el trens fins Moixent però amb un 20% menys de freqüència i mantenint el reforç per carretera

Reprodueix vídeo

Es recupera el servei de rodalies

Aquest dissabte 9 de setembre es reprèn el servei de tren entre Xàtiva i Moixent corresponent a la línia C2 de Rodalies fins València.  Tot i així, com ja va advertir la delegada del Govern, Pilar Bernabé, en la seua visita a la Fira de Xàtiva, la freqüència es vorà reduïda en un 20%. El que és degut a les obres de modernització de la plataforma ferroviària pel canvi de l’ample ibèric de ia a l’ample internacional entre la capital de la Costera i l’Encina.

Per tant la recuperació és parcial i continua el servei de bus com reforç davant els nous horaris d’hivern de la línia que s’inicien el dissabte. Així, els veïns de Montesa, Vallada i Moixent tindran 8 trens diaris cap a València i set de tornada, més un des de Xàtiva. Es reforcen amb cinc autobusos més fins a Xàtiva i altres cinc fins l’Alcúdia de Crespins. En el viatge de tornada hi haurà set viatges per carretera des de Xàtiva i altres tres des de l’Alcúdia de Crespins. Els viatgers de l’Alcúdia de Crespins, per la seua part, tindran fins 40 viatges diaris de tren, vint per sentit.

Amb aquest nou servei començarà a recuperar-se els viatgers que s’han perdut durant aquest temps.

Ja que, com recorda i denunciava la Plataforma “Duguem el tren a Moixent fins València”, el trajecte es demora a les dues hores i els usuaris han optat pel cotxe.

No obstant, amb el que no comptaran els usuaris de Moixent és amb el servei de trens de llarga i mitjana distància per motiu de les obres. A partir d’ara tota la circulació ferroviària passa per l’antiga línia fins Xàtiva. Per arribar a l’estació de Moixent hauran d’entrar i donar marxa enrere. Una vegada finalitzades les obres en dos anys es recuperaran els trens de mitja i llarga distància amb el nou model Avant.

Serà a partir del 9 de setembre

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés