Aquest cap de setmana Oliva acull la Copa d’Espanya de Lacrosse

Reprodueix vídeo

Copa d’Espanya Lacrosse a Oliva

Oliva tornarà a acollir una competició esportiva nacional el pròxim cap de setmana, els dies 28 i 29 d’octubre. Es tracta de la Copa d’Espanya de Lacrosse, l’esdeveniment més destacat en el calendari nacional dels clubs de ‘lacrosse’ i també l’inici de la temporada 23-24. El campionat tindrà lloc en els camps d’Oliva Nova i comptarà amb la participació dels millors clubs sèniors masculins i femenins d’Espanya.

El lacrosse és un joc ràpid entre dos equips de deu jugadors cadascun que usen un pal amb una xarxa a la part superior per passar i agafar una pilota de goma, amb l’objectiu de fer gols entrant la pilota a la xarxa de l’equip contrari. Aquest esport és molt popular a la costa est dels Estats Units, sobretot entre universitats i instituts de secundària.

Per això, la Copa d’Espanya de Lacrosse no es quedarà només als camps de joc d’Oliva Nova. Durant les dues setmanes prèvies, diversos monitors han visitat els col·legis de la zona per tal d’ensenyar als més joves els fonaments d’aquest emocionant esport. A més, el dissabte 28 d’octubre es durà a terme un taller d’iniciació al ‘lacrosse’ de 12.30 h a 13.30 h, dirigit als xiquets i joves d’Oliva que vulguen conèixer de primera mà aquest esport.

La Copa d’Espanya de Lacrosse 2023 a Oliva promet ser un esdeveniment inoblidable ple d’acció i emoció. I a més, el ‘lacrosse’ podria tornar a ser esport olímpic, amb la qual cosa Oliva podria convertir-se també en seu preolímpica. Oliva continua així sent un referent del Turisme Esportiu.

Copa d’Espanya Lacrosse a Oliva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés