Visita d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries amb “Entre Comarques”

Reprodueix vídeo

Aquest cap de setmana visita les joies de la Safor d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries amb les rutes “Entre Comarques”

Entre Comarquesvisita la Safor ens descobrirà aquest cap de setmana les joies d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries. De visites culturals a un turisme experiencial i actiu. Aquest és el canvi de paradigma amb el qual es presentava enguany “Entre Comarques”, el programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Canal de Navarrés, l’Alcoià-Comtat i la Safor-Valldigna.

En primer lloc, en aquests moments les persones que visiten una zona o regió busquen una experiència. Una vivència als llocs visitats amb els cinc sentits; a través de la gastronomia, la cultura, les artesanies o les activitats a l’aire lliure. Per aquest motiu les rutes d’aquesta edició estan enfocades a temàtiques i experiències que, moltes vegades, engloben diversos municipis.

D’altra banda, Cada visita està organitzada per una empresa turística diferent, i d’aquesta manera se’ls dona l’oportunitat de donar visibilitat al seu treball i professionalitat. Moltes d’aquestes empreses són emprenedors i emprenedores enamorades de la seua terra i que fan valdre tot allò que ofereixen d’una manera molt propera.

A més a més, aquest dissabte 21 de maig, Entre Comarques s’enceta al matí a Alfauir amb “Els pirates i el futur Duc Reial, Monestir de Sant Jeroni de Cotalba” i per la vesprada es visitarà Ròtova amb l’itinerari “Els fruits de la terra”.

Finalment, el diumenge 22 es comença al matí a Villalonga amb “Un passeig amb encant. Via verda del Serpis” i a la vesprada en Potries es gaudirà de dues experiències. D’una banda, a través de la Ruta de l’Aigua es descobrirà el ric Patrimoni Hidràulic: partidors, sèquies i llavadors, per endinsar-se en la història de la comarca. D’altra banda, Àngel Domínguez va ser l’últim terrisser actiu. La casa on va viure i va treballar us obrirà les portes per conèixer formes de vida i de treball tradicionals, que formen part de la nostra cultura. Més informació de les rutes a la Mancomunitat de Municipis la Safor. Telèfon 96 296 50 03.

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés