Visita d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries amb “Entre Comarques”

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Aquest cap de setmana visita les joies de la Safor d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries amb les rutes “Entre Comarques”

Entre Comarquesvisita la Safor ens descobrirà aquest cap de setmana les joies d’Alfauir, Ròtova, Villalonga i Potries. De visites culturals a un turisme experiencial i actiu. Aquest és el canvi de paradigma amb el qual es presentava enguany “Entre Comarques”, el programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Canal de Navarrés, l’Alcoià-Comtat i la Safor-Valldigna.

En primer lloc, en aquests moments les persones que visiten una zona o regió busquen una experiència. Una vivència als llocs visitats amb els cinc sentits; a través de la gastronomia, la cultura, les artesanies o les activitats a l’aire lliure. Per aquest motiu les rutes d’aquesta edició estan enfocades a temàtiques i experiències que, moltes vegades, engloben diversos municipis.

D’altra banda, Cada visita està organitzada per una empresa turística diferent, i d’aquesta manera se’ls dona l’oportunitat de donar visibilitat al seu treball i professionalitat. Moltes d’aquestes empreses són emprenedors i emprenedores enamorades de la seua terra i que fan valdre tot allò que ofereixen d’una manera molt propera.

A més a més, aquest dissabte 21 de maig, Entre Comarques s’enceta al matí a Alfauir amb “Els pirates i el futur Duc Reial, Monestir de Sant Jeroni de Cotalba” i per la vesprada es visitarà Ròtova amb l’itinerari “Els fruits de la terra”.

Finalment, el diumenge 22 es comença al matí a Villalonga amb “Un passeig amb encant. Via verda del Serpis” i a la vesprada en Potries es gaudirà de dues experiències. D’una banda, a través de la Ruta de l’Aigua es descobrirà el ric Patrimoni Hidràulic: partidors, sèquies i llavadors, per endinsar-se en la història de la comarca. D’altra banda, Àngel Domínguez va ser l’últim terrisser actiu. La casa on va viure i va treballar us obrirà les portes per conèixer formes de vida i de treball tradicionals, que formen part de la nostra cultura. Més informació de les rutes a la Mancomunitat de Municipis la Safor. Telèfon 96 296 50 03.

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés