Arranca el Potries Music Fest que fins el diumenge més concerts que mai d’essència mediterrània i més activitats com poesia i tallers

Reprodueix vídeo

Arranca Potries Music Fest 2023

Hui amb les actuacions de Duona i Clara Andres, ha arrancat el Potries Music Fest. Un festival que s’estén fins al diumenge i ho fa amb més concerts i més activitats, com la poesia, la gastronomia i tallers pedagògics.

Demà divendres la programació s’enceta amb un taller musical de recursos d’improvisació i creació sonora. Es seguirà amb l’actuació del Trio Aayam i a les 21 hores hi haurà una cercavila pels carrers de Potries a càrrec de SA For Dixieland. Una música carregada de melodia, ritme, moments d’improvisació lliure i el vertader so del naixement del jazz.

Per a tancar el divendres actuarà CMS Trio també un dels conjunts de jazz amb més nom en l’escena estatal dels últims anys que actuarà a les 22:30 hores a la plaça del País Valencià de forma gratuïta.

Dissabte 12 d’agost la programació inclou les actuacions musicals d’Antonio Oyarzábal, un pianista solista i de cambra establert a Londres, i David Six, un pianista, compositor i multiinstrumentista d’Àustria. Tanmateix, la vesprada-nit, entre les 20 i les 22 hores, es completarà amb un recital poètic de Josep Piera i Àngels Gregori. I la jornada acabarà amb un concert gratuït a la plaça del País Valencià de Noèlia Llorens «Titana», cantaora de cant valencià que presenta una nova proposta de melodies conegudes per tot el món.

Diumenge 13 d’agost serà l’últim dia del Potries Music Fest.  A les 12 hores serà el torn d’Abraham Cupeiro, qui recupera i construeix diversos instruments  i també interpreta amb ells música antiga. Igualment els mescla amb formacions modernes. Serà a la Casa de Cultura al preu de 5 euros.

A les 14 hores torna a actuar el músic austríac David Six. En aquest cas actuarà al Restaurant Cassoleta i per tal motiu caldrà reservar plaça.

I per arrodonir el festival d’enguany, Lia Sampai i Carles Dénia.

Així la cantautora presentarà el seu últim treball. En ell s’acompanya del guitarrista Adrià Pagès i on construeixen relats des de la senzillesa i la complicitat. L’artista gandià Carles Dénia sorprendrà al públic per la seua qualitat expressiva i musical. Procedent del jazz, ha aconseguit renovar les diverses fórmules de la música mediterrània. Cantant, compositor, guitarrista, arranjador i també productor. Aquestes actuacions seran a la plaça de la Concòrdia de 21 a 23.30 hores.

Arranca Potries Music Fest 2023

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés