Arranca la 38a MIT la Vall d’Albaida amb propostes tan originals com “Insect Circus” on els titelles cobren vida gràcies a la tècnica de fil llarg

Reprodueix vídeo

Insect Circus a la Mostra de Titelles

Ens submergim en l’estrany i bonic món dels insectes. Escarabats, llagostes, vespes i libèl·lules exhibeixen la seua destresa amb gran habilitat i humor. Son els titelles d’Insect Circus, de la companyia londinenca String Theater. Enguany posa la nota internacional en la 38a Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida. La primera funció, en aquest cas escolar, tenia lloc aquest dijous de matí a l’auditori municipal de la Pobla del Duc. Fou en el dia d’arrencada d’aquesta Mostra que s’estén fins el diumenge. Tot un goig d’espectacle on els titelles cobren vida gràcies a la tècnica de fil llarg.

Aquesta edició recorre fins al diumenge 12 de novembre 21 pobles de la comarca amb un total de 34 funcions a càrrec de 14 companyies. Així que encara ens queda tot un cap de setmana per gaudir de la cultura del titella en la seua màxima expressió amb obres de primer nivell. Ací van alguns suggeriments.

Aquest certamen és el més antic de les arts escèniques valencianes, una fita que es dona any rere any gràcies a la unió de tots els àmbits de l’administració: local, comarcal, provincial, autonòmica i nacional.

Pel que fa a aquest espectacle “Insectes Circus” es torna a representar demà dissabte a les onze i mitja del matí en la biblioteca de l’Olleria.

Insect Circus a la Mostra de Titelles

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés