Arriba a València l’exposició “Sorolla a través de la llum” amb 45 obres originals, una sala sensorial i altra de realitat virtual

Reprodueix vídeo

Obri l’exposició “La llum de Sorolla” a València

Hui dijous ha obert al públic la mostra “Sorolla a través de la llum” que romandrà fins al febrer de 2024 a la seua de la Fundació Bancaixa a València. L’exposició revista temes essencials per al pintor, com ara la mar, els paisatges, els jardins o els retrats a l’aire lliure, I ho fa a través d’un format innovador que combina obres originals amb una sala sensorial i també altra de realitat virtual. Reuneix 45 obres originals que comprenen el període datat entre 1890 i 1920. D’elles, 5 peces no s’han exposat mai i 17 no s’han mostrat mai en València.

L’exposició, organitzada per la Fundació Bancaixa en coproducció amb Light Art Exhibitions, el Museu Sorolla i la Fundació Museu Sorolla. A més compta amb la col·laboració de la Generalitat i forma part de les activitats commemoratives programades amb motiu del centenari de la mort del pintor. Està comissariada per la besneta de l’artista, Blanca Pons Sorolla i també per l’exdirectora del Museu Sorolla, Consuelo Luca de Tena. La inauguració va comptar amb la presència del president Carlos Mazón.

La mostra arriba a la seu de la Fundació Bancaixa de València després del seu pas pel Palau Reial de Madrid. Allí va ser una de les exposicions més exitoses de la temporada amb més de 180.000 visitants.

Obri l’exposició “La llum de Sorolla” a València

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés