El Consorci de Museus de la GVA estrena la nova temporada expositiva amb art contemporani a Aielo de Malferit

Reprodueix vídeo

Art contemporani a Aielo de Malferit

L’alcalde d’Aielo de Malferit, Juan Rafael Espí, i el director del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont, han presentat l’exposició ‘Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana’, una de les tres exposicions que acollirà aquest 2022 la localitat de la Vall d’Albaida.

Aielo de Malferit manté durant tot aquest 2022 un paper protagonista pel seu nomenament, juntament amb Alzira, com a capital cultural valenciana.

La contribució del Consorci a la nodrida agenda cultural ha sigut programar fins a tres exposicions diferents, amb algunes de les obres adquirides per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en aquests últims cinc anys, una iniciativa de la Generalitat que va nàixer en 2017 amb l’objectiu de reconèixer i revitalitzar el sector artístic contemporani del nostre territori.

‘Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana’ és la segona de les tres exposicions previstes per a aquest 2022 a Aielo de i reuneix les propostes de tres artistes que, des de plantejaments tècnics molt diversos de les seues obres —com la fotografia, el dibuix, l’aquarel·la, la pintura, la investigació i la compilació documental—, conten relats dispars, alguns personals, uns que són crònica i denúncia, i altres, ensomnis i rondalles.

A més  els tres noms seleccionats són les ments creatives Xisco Mensua (Barcelona, 1960), Rosell Meseguer (Orihuela, Alacant, 1976) i Cristina de Middel (Alacant, 1975).

La mostra estarà oberta al públic de manera gratuïta fins al pròxim 25 d’octubre al Palau de Malferit.

Comarcal.TV

Art contemporani a Aielo de Malferit

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés