Atraquen una sucursal bancària en la Llosa de Ranes que deriva en tiroteig

Reprodueix vídeo

Atracament a la Llosa de Ranes

Moments de gran tensió els viscuts hui al migdia a la Llosa de Ranes quan tres persones han assaltat l’oficina financera de Caixa Bank i han retingut clients i treballadors, amb pistoles de fogueig.

Poc abans de les dues de la vesprada, després d’arribar la Guàrdia Civil al lloc dels fets, els atracadors han sortit de l’oficina, un amb el director agafat pel coll. Els agents li han apuntat amb les pistoles, però aquest ha sortit corrent després de deixar anar l’ostatge. A la persecució s’han produït diversos tirs, tant de les forces de seguretat com dels assaltants. Un altre atracador ha estat reduït per veïns del poble quan intentava escapar-se.

La Guàrdia Civil i la Policia Local han aconseguit capturar un dels assaltants, mentre que l’altre ha aconseguit escapar corrents.

L’home que ha aconseguit escapolir-se per uns bancals ha agafat prèviament una dona i l’ha amenaçat amb una navalla, abans que el seu rastre es perdés per un barranc. A un veí del municipi els atracadors li han disparat amb bales de fogueig, i li han provocat una ferida a la cuixa.

Atracament a la Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Atracament a la Llosa de Ranes

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés