Atzeneta d’Albaida presenta a la Regina de Festes, Paula Nácher i la seua Cort d’Honor

Reprodueix vídeo

Atzeneta d’Albaida presenta a la seua Regina i Cort d’Honor

Amb l’arribada del mes de setembre, els veïns d’Atzeneta viuen un temps de retrobaments amb la família i també amics. Tots ells tornen al poble, als seus arrels, per gaudir junts de les festes patronals. De la tretzena Mostra d’Artesania i Gastronomia inaugurada el passat 1 de setembre i fins el dia gran amb la festivitat del Santíssim Crist de la Fe el proper 23, s’ha preparat tot un seguit d’actes. Actes que, de segur, faran les delícies de tots els gustos i edats.

Un ventall de cites organitzades per la Comissió de Festes del 2023. I ells, aquest dissabte 9 de setembre, van acaparar tot el protagonisme en l’acte de la presentació de la Regina, Paula Nácher i també de la seua Cort d’Honor que, com sempre, va omplir de públic el parc 9 d’octubre.

Una gala que s’encetava amb la presència de la Regina del 2022, Lara Soler qui pujaria a l’escenari acompanyada per l’alcalde, Manuel Tomás. Seguidament seria el torn de totes les dames i festers que conforma la Comissió d’enguany. Un grup de 23 joves, xics i  xiques que ha treballat de valent per fer possible que la màgia de les festes i també les tradicions tornen al poble.

Com a colofó  faria entrada al recinte, Paula Nácher junt al president de la Comissió, José Vicente Soler, qui seria el primer en dirigir-se als presents.

I ara sí arribaria el punt àlgid de la nit. Aquest és el moment en què la Regina del 2022 imposa la banda i alhora la corona que acrediten a Paula Nácher com la màxima representant de les festes d’Atzeneta d’Albaida.

I seguidament prenia la paraula l’alcalde en la seua primera intervenció pública.

L’himne de la Comunitat Valenciana posaria el fermall d’or a tan elegant acte. Ara Atzeneta es troba immersa en el solemne novenari que s’allarga fins al dimarts 19. Però abans per a aquest cap de setmana arriba també un dels plats forts de la programació. El dissabte serà el dia de l’entrada dels Moros i Cristians a partir de les set de la vesprada.

Atzeneta d’Albaida presenta a la seua Regina i Cort d’Honor

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés