Atzeneta d’Albaida s’apropa a les Festes Patronals 2022 amb la XII Mostra d’Artesania, una dansà popular i un sopar al Carrer Sant Vicent

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Atzeneta d’Albaida està a punt d’encetar les Festes Patronals del 2022 i la Plaça del Calvari d’Atzeneta d’Albaida ha sigut l’escenari que va acollir, el divendres 2 de setembre, diferents activitats entorn la Mostra d’Artesania Cultura i Gastronomia, que arriba a les seua XII edició.

La Mostra és un aperitiu per endinsar-se en les Festes Patronals d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida dies abans de que comencen.

I es que passejant per la mostra els visitants pogueren gaudir de paradetes amb elaboracions d’espart i vímet, bijuteria i complements elaborats a mà com aquests elaborats amb pell i fins i tot roba. Una mostra en la que també van predominar els estands amb productes gastronòmics de la terra, com aquestes cerveses artesanals o les elaboracions de les dones de l’Associació d’Ames de Casa d’Atzeneta.

Aquesta variada i tradicional fira artesana, està pensada per a tots els públics i sobretot per a que menuts gaudiren de jocs.

Després de la inauguració de la Mostra, els veïns i visitants van gaudir d’un espectacle de musica i balls tradicionals.

I per a tancar la vesprada com calia i reposar forces després de tanta i tan intensa activitat, el Carrer Sant Vicent acollia sopar popular.

Amb iniciatives com aquesta Mostra d’Artesania i Gastronomia, i la posada en escena d’una tradició tan nostra com els balls populars.

Localitat d’Atzeneta ja està preparada per a l’inici de les Festes.

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Comarcal.TV

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés