Atzeneta d’Albaida s’apropa a les Festes Patronals 2022 amb la XII Mostra d’Artesania, una dansà popular i un sopar al Carrer Sant Vicent

Reprodueix vídeo

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Atzeneta d’Albaida està a punt d’encetar les Festes Patronals del 2022 i la Plaça del Calvari d’Atzeneta d’Albaida ha sigut l’escenari que va acollir, el divendres 2 de setembre, diferents activitats entorn la Mostra d’Artesania Cultura i Gastronomia, que arriba a les seua XII edició.

La Mostra és un aperitiu per endinsar-se en les Festes Patronals d’aquesta localitat de la Vall d’Albaida dies abans de que comencen.

I es que passejant per la mostra els visitants pogueren gaudir de paradetes amb elaboracions d’espart i vímet, bijuteria i complements elaborats a mà com aquests elaborats amb pell i fins i tot roba. Una mostra en la que també van predominar els estands amb productes gastronòmics de la terra, com aquestes cerveses artesanals o les elaboracions de les dones de l’Associació d’Ames de Casa d’Atzeneta.

Aquesta variada i tradicional fira artesana, està pensada per a tots els públics i sobretot per a que menuts gaudiren de jocs.

Després de la inauguració de la Mostra, els veïns i visitants van gaudir d’un espectacle de musica i balls tradicionals.

I per a tancar la vesprada com calia i reposar forces després de tanta i tan intensa activitat, el Carrer Sant Vicent acollia sopar popular.

Amb iniciatives com aquesta Mostra d’Artesania i Gastronomia, i la posada en escena d’una tradició tan nostra com els balls populars.

Localitat d’Atzeneta ja està preparada per a l’inici de les Festes.

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Comarcal.TV

Atzeneta d’Albaida s’apropa Festes Patronals

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés