Atzeneta Ens Uneix presenta la seua candidatura per al 28M encapçalada per Dora Nacher

Reprodueix vídeo

Atzeneta Ens Uneix encapçalada per Dora Nacher 

La plaça del Calvari, un lloc emblemàtic d’Atzeneta d’Albaida ha acollit l’acte de presentació de la candidatura amb què Atzeneta Ens Uneix concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig i que està encapçalada per Dora Nacher. L’equip humà que l’acompanya comparteix el seu compromís per una proposta ambiciosa, il·lusionant i oberta. Una emocionada candidata a l’alcaldia abrigada per les cares més conegudes del partit  i per altres moltes de noves, que com ella, també busquen nous aires per als seus pobles i per als seus ajuntaments.

Del seu projecte, la candidata destacava – per damunt de tot- el seu dinamisme i la participació ciutadana.

La d’Atzeneta d’Albaida és la primera presentació oficial de candidatura del partit.

Ens Uneix –recordava la diputada- té un esperit absolutament vertebrador, comarcalista i municipalista.

L’actual alcalde d’Ontinyent i també candidat pel partit a l’alcaldia de la capital de la Vall d’Albaida incidia en la importància de treballar més enllà de les sigles polítiques i fer-ho per a millorar la vida dels habitants del poble.

De Dora Nacher, coincidien tots els presents en destacar la seua valentia, el compromís per una política amable amb el veïnat.

Dora Nacher recordava en la presentació de la seua candidatura a tots els equips de govern que han estat al capdavant de l’Ajuntament. Així Ens Uneix compartirà camí en aquestes eleccions municipals amb altres tres candidatures.

Comarcal.TV

Atzeneta Ens Uneix encapçalada per Dora Nacher 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés