Bèlgida arranca les festes amb les tradicionals paelles al parc Ausiàs March i la posterior discomòbil

Reprodueix vídeo

Festa de les Paelles de Bèlgida

Amb les tradicionals paelles i la posterior discomòbil, Bèlgida arrencava el dimarts 8 d’agost els dies grans de les seues festes patronals. Celebracions en honor a San Llorenç Màrtir, la Santíssima Trinitat i l’Ecce Homo. I el tret d’eixida no ha pogut ser més exitós perquè aquest fou un acte multitudinari que va concentrar pràcticament a tot el poble al parc Ausiàs March.

Una festa de les paelles on es gaudeix del plat valencià per excel·lència i més internacional, cuinat per Sabors Catering de Ròtova. Una cita que es converteix en l’excusa perfecta per a retrobar-se i ajuntar-se amb els amics en aquestes taules interminables que pràcticament ocuparen tot l’espai. Com veiem la germanor va estar sempre present tant a l’hora de sopar com després a l’hora de ballar  en una pista abarrotada de gent de totes les edats.

Unes festes que el 9 d’agost es dedica a l’entrada de Moros i Cristians seguit de tres dies replets d’actes religiosos en honor als patrons. I per la nitorquestres i revetles  així que encara queda molt per gaudir.

Perquè Bèlgida és, realment, un poble acollidor.

Festa de les Paelles de Bèlgida

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés