Bèlgida obri les portes del seu nou ajuntament

Reprodueix vídeo

Bèlgida obri les portes del seu nou ajuntament

És la casa del poble i per això les portes estan obertes a tot el veïnat. Després de molt de temps, Bèlgida té nou ajuntament. Un edifici que, construït en quatre fases i finançat amb fons de la Diputació de València, ha costat vora 500.000 euros en la seua totalitat. El president de la institució provincial no ha faltat a l’acte que també ha reunit altres alcaldes i representants polítics de localitats properes.

El Pla d’Inversions de la Diputació de València té l’objectiu d’ajudar als ajuntaments per millorar els serveis i les infraestructures dels seus respectius municipis amb inversions que agilitzen la burocràcia i l’execució dels projectes municipals, ja que son els propis tècnics locals els encarregats de visar i corroborar aquestes obres. És a dir, els responsables locals son els que decideixen a què es destinen els diners provinents de la institució supramunicipal.

Serà el poble i els treballadors de l’Ajuntament qui precisament gaudisquen d’aquesta nova infraestructura que ja funciona amb total normalitat.

La jornada de portes obertes ha tancat amb la signatura del president Gaspar al llibre d’honor de l’Ajuntament que estrena una nova etapa adaptant-se a les necessitats reals del poble de Bèlgida.

Bèlgida obri les portes del seu nou ajuntament

Comarcal.TV

Bèlgida obri les portes del seu nou ajuntament

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés