Bellús celebra l’Entrada de Moros i Cristians amb dos úniques comparses cristianes en el marc de les Festes Patronals en honor a Santa Ana, el Crist de la Bona Mort i els Sants de la Pedra

Reprodueix vídeo

Bellús celebra l’Entrada de Moros i Cristians

El passat cap de setmana, del 16 i 17 de setembre, Bellús ha celebrat les festes patronals de la localitat de la Vall d’Albaida dedicades a Santa Ana, al Crist de la Bona Mort i als Sants Abdó i Senén, aquests últims, coneguts popularment com els Sants de la Pedra. Les festes han estat coordinades pel consistori municipal, els tiraors de cohets i els festers i festeres del 2023.

Així doncs, s’han donat cita una sèrie d’actes tant de caràcter lúdic com també religiós.

En la jornada vespertina del dissabte es va celebrar l’Entrada de Moros i Cristians. Aquest 2023 ha estat protagonitzada únicament per dues comparses cristianes, els Contrabandistes i Populus 33.

A més, aquesta última comparsa te una particularitat ben curiosa que fa que cada any l’Entrada de Moros i Cristians de Bellús lluïsca diferent.

L’endemà també es celebraria la tradicional i solemne processó al Santíssim Crist de la Bona Mort, Festa d’Interès Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana, on durant tot el recorregut es disparen centenars de coets venerant així a la imatge, a càrrec dels Tiraors de Coets de la Processó del Crist que, a més a més enguany compleixen trenta anys des de la seua formació.

Bellús celebra l’Entrada de Moros i Cristians

Comarcal.TV

Bellús celebra l’Entrada de Moros i Cristians

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés