Benestar Social de Xàtiva augmenta en 2024 el seu pressupost fins als 4,2 milions i es converteix en l’àrea amb més recursos

Reprodueix vídeo

Més pressupost per a Benestar Social

La partida de Benestar Social per als pressupostos de 2024 s’incrementarà en 1,14 milions d’euros respecte al present any. Arribarà fins al 4,2 milions d’euros, sent, a més, la partida amb més recursos de tot l’Ajuntament de Xàtiva.

Aquest augment respon a la intenció de l’Ajuntament de Xàtiva de reforçar els serveis socials. Principalment l’atenció a les persones majors, les persones discapacitades i també els serveis familiars i els serveis de protecció i atenció a la infància.

Com ha manifestat el regidor, l’incement respon principalment a la subvenció signada amb la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge del Contracte Programa. Un pla per als serveis d’atenció primària bàsica, que s’incrementa en quasi 500.000 euros fins aplegar als 1,49 milions. Açò suposa un augment del 50%.

A aquestes xifres cal sumar els 1,01 milions d’euros destinats per part de la Generalitat dins del Programa Convivint a la construcció del futur Centre de Dia Comarcal. Que es fa amb un increment de 623.000 euros. El centre s’ubicarà al carrer Forn del Vidre, junt al Centre Ocupacional Aspromivise i  estarà destinat a l’atenció de persones amb diversitat funcional. Amb aquesta nova instal·lació social es donarà servei a quaranta persones. Usuaris que en aquest moment no poden gaudir d’aquest recurs per no tindre plaça i els que també han de desplaçar-se més de mitja hora al dia per poder rebre aquest servei.

Altres partides de Benestar Social que s’incrementen de cara al proper exercici són la corresponent a personal i també a despesa corrent.

Més pressupost per a Benestar Social

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés