Benigànim conclou les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb la sempre exitosa “Cavalcada Humorística”

Reprodueix vídeo

Benigànim conclou les Festes amb la “Cavalcada Humorística”

Benigànim s’ha bolcat en les disfresses per a celebrar la fi de festa i la cercavila que va tindre lloc el dimarts 29 d’agost. I que va reunir a desenes de festers en l’itinerari que va començar al Carrer Sènies i va acabar al Parc de la Beata Inés. Aprofitant la festivitat de la Divina Aurora, la jornada començava amb una Missa en el seu honor a la que succeïa una Gran Mascletada i vi d’honor per als majors a la Llar dels Jubilats.

Ja per la vesprada, al voltant de les 19.30h., començava el que seria l’últim gran acte, que va resultar tot un èxit de participació.

Passejant pels carrers de Benigànim trobem tradicionals disfresses com aquest come-cocos. I altres ben divertides i originals com els joc del domino o els qui aprofiten per a donar-se un bany de gent mentre desfilen.

L’últim dia de festes la cavalcada reuneix de nou a tots els veïns, als membres de les filades morocristianes i també als Festers del Crist.

Així les disfresses tornen a ser les protagonistes i la imaginació és el plat fort d’esta passejada pels carrers del municipi al ritme de Les xarangues donen vida a l’espectacle itinerant.

Com veuen, una cavalcada multitudinària que acaba amb la carrossa de la Regina, Mª Elena Herrero, i la seua Cort d’Honor i acompanyants.

Benigànim conclou les Festes amb la “Cavalcada Humorística”

Comarcal.TV

Benigànim conclou les Festes amb la “Cavalcada Humorística”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés