Yovana Herrero és investida alcaldessa de Benigànim al ratificar la Junta Electoral la majoria absoluta per al Partit Popular

Reprodueix vídeo

Benigànim, l’Alcúdia de Crespins, Agullent i Sempere – Investidures

Yovana Herrero ha sigut investida com alcaldessa de Benigànim. La llista popular aconseguia set regidories després que la Junta Electoral atenguera la seua reclamació i compten amb majoria absoluta en aquest Ajuntament que durant dues últimes legislatures ha estat en mans dels socialistes.

La nova alcaldessa ja ha desgranat el repartiment de competències. Herrero gestionarà Personal, Tràfic, Seguretat Ciutadana i Medi Ambient. El tinent d’alcalde Nicolás Vila serà el responsable d’Hisenda, Desenvolupament Urbà, Turisme i Patrimoni.  La regidora Mari Carmen Vañó dirigirà les àrees d’Educació, Emprenedoria, Comerç i Joventut. Natalia Albert serà la regidora de Festes, Tradicions i Igualtat. Dani Cuquerella gestionarà Cultura, Serveis Públics i Obres; Yolanda de Val serà l’encarregada de les àrees de Benestar Social i Tercera Edat i Pablo Sanchis, d’esports.

Javier Sicluna regressa a l’alcaldia de l’Alcúdia de Crespins vuit anys després. El candidat del Partit Popular ha sigut investit alcalde després de recuperar recolzaments en les passades eleccions i aconseguir la majoria absoluta. Els populars tornen així al govern després de dues legislatures amb un govern de progrés amb els pactes del PSPV i Compromís.

Per segona legislatura consecutiva, Pau Muñoz, de Compromís és investit alcalde d’Agullent al aconseguir 6 regidors front als 5 d’Units per Agullent. A aquesta localitat valldalbaidina les forces de Bloc i Compromís governen des del 2007; anteriorment amb Jesús Pla.

I per últim visitem el poble més menuts de les nostres comarques, Sempere, a la Vall d’Albaida on la socialista Maria Dolors Ortolà revalida l’alcaldia.

Benigànim, l’Alcúdia de Crespins, Agullent i Sempere – Investidures

Comarcal.TV

Benigànim, l'Alcúdia de Crespins, Agullent i Sempere - Investidures

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés