Benigànim presenta a la Regina de Festes 2023; Mª Elena Herrero i la seua Cort d’Honor al Parc de la Beata Inés

Reprodueix vídeo

Benigànim presenta a la seua Regina i Cort d’Honor

El dijous 25 d’agost Benigànim acollia l’acte de presentació de la Regina de Festes, Mª Elena Herrero i Stefan. I també de la seua Cort d’Honor, a més dels acompanyants masculins encarregats de la programació festiva d’aquest 2023.

Este és un dels actes més multitudinaris perquè, no de bades, els festers del Crist estan esperant tot un any per poder començar les festes. I posar, per tant, en valor el treball d’aquests joves de la localitat.

En l’acte, celebrat al Parc de la Beata Inés, la Regina del 2022 va encetar els discursos amb paraules d’agraïment per a la seua comissió festera. I a més, amb bonaventura per als representants d’aquest 2023.

Pablo Olivares, el President de Festes del 2022 també va mostrar la seua satisfacció. Aquest va donar els millors desitjos a la nova comissió de Festers del Crist.

Instants després la senyoreta Mª Elena Herrero i el President del 2023, Adrián Ribes, es van investir mútuament la banda i l’escarpel·la representatives dels càrrecs que enguany ostenten. Un investiment on Regina i President van intercanviar emotius gestos d’alegria.

Acte seguit va esdevenir l’instant més esperat per la localitat i el més important per a la Regina del 2023, la coronació. Marta Moscardó va ser l’encarregada de posar la corona a la nova Regina, Mª Elena Herrero, en aquest instant es converteix en la representant oficial de les Festes de Benigànim.

I va arribar el moment de la Regina de dedicar unes paraules, a Benigànim, a totes les persones que fan possibles la festa, en especial a la seua família i també a la seua cort i comissió de Festes per aquest any que han compartit junts.

El president de Festes, Adrián Ribes, també va tenir unes emotives paraules.

L’acte d’enguany també va comptar amb un sentit homenatge als festers de 1997. A més, com a mostra de germanor la regina i el president de Llutxent, i també els representants de Quatretonda,i Genovés i la Reina de Xàtiva van obsequiar amb un detall a la senyoreta Mª Elena Herrero.

També es va voler fer entrega d’una placa commemorativa per a la Junta i els representants de les festes de moros i cristians també van voler fer acte de presència.

Per a cloure l’acte l’alcaldessa, Yovana Herrero, va pronunciar unes sentides paraules de concòrdia.

I així, amb eixe desig de germanor i amb l’himne regional, acabava l’acte de presentació de la regina i la seua cort.

Benigànim presenta a la seua Regina i Cort d’Honor

Comarcal.TV

Benigànim presenta a la seua Regina i Cort d'Honor

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés