Benigànim reobri una nova temporada de visites de la Casa Records de la Beata Inés i amb ella una exposició temporal de relíquies

Reprodueix vídeo

Tornen les visites a casa de la Beata Inés

Després del període estival, ahir diumenge 22 d’octubre, les Agustines Descalces de Benigànim reobrien una nova temporada de visites a la Casa de Records de la Beata Inés, espai que compta amb una exposició permanent que fou inaugurada en l’any 2017 de la mà del llavors cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares. A més de l’exposició permanent es compta amb un espai per a exposicions temàtiques i enguany l’elegida du com a títol “Fragments de Santedat”. Una mostra d’allò més original que reuneix una quantitat considerable de restes òssies de sants de tots els segles de l’església. Relíquies que es veneren, per exemple, en expositors d’orfebreria a manera de custòdies o en talles de fusta.

Peces valuoses per ser testimonis de fe.

La Casa Records de la Beata Inés compta amb sis sales on es mostren els seus records i objectes personals i històrics que transporta als visitants al temps de la Mare Inés i l’ambient monàstic del segle XVII. Tant la Casa com l’exposició temporal obri cada segon i quart diumenge de mes en horari de 10 a 13 hores.

El període de visites s’estén fins al mes de juny.

Tornen les visites a casa de la Beata Inés

Comarcal.TV

Tornen les visites a casa de la Beata Inés

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés