Benissoda viu un dels dies grans de les seues festes amb la processó en honor a Santa Bàrbara

Reprodueix vídeo

Processó en honor a Santa Bàrbara Benissoda 

Amb la missa de difunts del diumenge 20 d’agost, Benissoda conclou les seues Festes Patronals. Des del passat 14 d’agost, el poble s’ha omplert de goig, festa, flors, colors, alegria i, a més, s’han recuperat tradicions com la cordà amb un correfoc o l’antic grup de teatre. Els últims dies han estat dedicats als patrons, la Mare de Déu del Rosari, Sant Domènech Guzmà i Santa Bàrbar. I aquesta última acapararia el dissabte el protagonisme amb la processó de vesprada on tot el poble li  va professar la seua devoció.

 I en el dia més gran de les festes i per acompanyar a l’alcaldessa en el seu primer any en el càrrec moltes foren les autoritats polítiques convidades que participaren en aquesta processó. És el cas de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la vicepresidenta de la Diputació, Natàlia Enguix.

I així la Diputació com la corporació que treballa colze a colze amb els municipis van estar ací, a Benissoda representada.

I la vicepresidenta no ha parat de fer comarca, visitant també un fum de municipis en festes. Ho feia el 8 d’agost assistint a la processó de Benicolet en honor al Crist de la Fe i també passat dia 17 al Palomar, a l’acte de sopar de barbacoa que donava inici a les seues festes patronals.

Processó en honor a Santa Bàrbara Benissoda

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés