Bicorp es converteix en capital cultural valenciana 2024

Reprodueix vídeo

Bicorp capital cultural valenciana 2024

Bicorp ha sigut seleccionada com Capital Cultural Valenciana 2024 per a un municipi de menys de 5000 habitants. El seu projecte de capitalitat es basa en el ric patrimoni cultural del municipi, especialment d’art rupestre, en què destaca la cova de l’Aranya amb la icònica recol·lectora de mel.

La proposta dissenyada combina activitats musicals, recorreguts i exposicions pel patrimoni del municipi i activitats per a conèixer les tradicions del poble. Tot i això relacionat amb la riquesa natural de Bicorp i tota la comarca de la Canal de Navarrès. Cal destacar la implicació de tota la ciutadania i el teixit associatiu en el projecte en una zona que viu els efectes del despoblament.

Per part de Cultura de la Generalitat, Bicorp, nova capital cultural valenciana, rebrà 50.000 euros per ajudar a desenvolupar les programacions. A més, també disposaran de programació pròpia dels espais culturals de la Generalitat. I així durant un any Bicorp es converteix en punt de referència cultural de tot el territori.

Comarcal.TV

Bicorp capital cultural valenciana 2024

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés