Bo Cistella de la Compra de 90 euros

Reprodueix vídeo

Bo Cistella de la Compra de 90 euros

La Generalitat ha iniciat hui dijous el procés de cita prèvia per a sol·licitar el Bo Cistella de la compra de la Comunitat Valenciana amb el que es pretén ajudar a les famílies a pal·liar els efectes de la pujada dels preus de l’alimentació. El bo funcional en format targeta moneder de prepagament de 90 euros per persona, que estarà activada durant 4 mesos i es destinarà al pagament d’aliments en tots els establiments del sector de la Comunitat. En concret es bo es pot sol·licitar en el web fins el proper 14 de juliol a través d’un procediment senzill i simplificat.

Una vegada sol·licitada la cita prèvia es procedirà a la realització de la sol·licitud, que podrà fer-se de manera presencial. En la franja de dies/hores de la cita en qualsevol oficina de Correus i Telègrafs o bé de manera telemàtica que requereix de certificat electrònic i firma electrònica. Al realitzar la sol·licitud, podrà indicar tipus de targeta que es desitja rebre, podrà ser física i rebrà al domicili o virtual al mòbil. Una vegada la persona beneficiària dispose de la targeta deurà realitzar l’activació de la mateixa.

De forma complementària, la Generalitat ha posat a disposició de la ciutadania un telèfon per atendre les consultes, el 96 099 01 07. Disponible de 9 a 15 hores de dilluns a divendres, així com la direcció de correu electrònic bo_cistella@gva.es

Finalment podran beneficiar-se d’aquesta ajuda les persones residents i amb domicili fiscal en la Comunitat Valenciana que hagen tingut una renda familiar inferior 21.000 euros. Així com les persones que durant 2022 hagen treballat per compte propi a aliena; hagen rebut prestació, l’Ingrés Mínim Vital o la Renda Valenciana d’Inclusió. A més s’estima que l’ajuda puga arribar fins les 500.000 persones amb un impacte econòmic total de 48,44 milions d’euros.

Bo Cistella de la Compra de 90 euros

Comarcal.TV

Bo Cistella de la Compra de 90 euros

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés