Bocairent destina 212.940 euros del pressupost municipal per al teixit associatiu

Reprodueix vídeo

Bocairent destina 212.940 € al teixit associatiu 

Un gran esforç econòmic és el que realitza l’Ajuntament de Bocairent per donar suport a tots i cadascun dels col·lectius locals. A través d’una reunió informativa el consistori ha explicat el funcionament i la tramitació de les ajudes a entitats locals per a l’any 2023. I és que el pressupost municipal recull 61 subvencions nominatives; d’aquests, 16 pertanyent a l’àmbit cultural; 6, al mediambiental; 3, al veïnal; 10 al social; 8 a l’esportiu; 12 al fester; 2 al de promoció econòmica i 4 a l’educatiu. La suma total dels recursos econòmics assignats suposa 212.940 euros per a associacions.

Així des de principis d’any les associacions tenen tota la informació per poder fer efectiva l’ajuda tan prompte com la necessiten.

Enguany es destinen més recursos que al pressupost anterior sempre atenent les circumstàncies de cada entitat perquè hi ha assignacions ordinàries però també extraordinàries.

A més el primer edil també destaca l’autonomia per a destinar l’assignació, que només està subjecta a les limitacions legals i administratives.

Bocairent destina 212.940 € al teixit associatiu 

Comarcal.TV

Bocairent destina 212.940 € al teixit associatiu 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés