Bocairent exhibeix una col·lecció dels cartells de les Festes de Sant Agustí des del 1994 fins l’actualitat

Reprodueix vídeo

Fins al proper 25 de setembre, el museu Antonio Ferri de Bocairent acull l’exposició “Bocairent al color dels danses”. Una mostra organitzada per la Junta de Majorals de Sant Agustí que reuneix els cartells de les Festes de Sant Agustí des de 1994 fins a l’actualitat.

Una col·lecció d’imatges des de la visió particular de diferents dissenyadors i il·lustradors, molts d’ells premiat en l’àmbit nacional i internacional.

Cal remuntar-se al 1994 per a trobar el moment en el que la Junta de Majorals de Sant Agustí decideix editar, amb  l’Ajuntament de Bocairent, un cartell per a anunciar i promocionar les seues festes. En aquell moment els autors que participaven eren pintors locals i joves estudiants de Belles arts o Disseny. Es a  partir de l’any 2002 quan la Junta de Majorals de Sant Agustí aposta per l’encàrrec directe del cartell anual a un il·lustrador professional.

El procés de cerca d’artistes s’ha realitzat, en moltes ocasions, amb reunions en primera persona un any per davant per a les seues creacions. El d’aquest 2022, obra de Jorge Lawerta, ja ha sigut presentat.

Finalment, en la setmana central de Festes, del 22 al 28 d’agost, es presentarà un catàleg amb imatges i materials del procés de treball. A més,  d’un taller per als escolars sobre “Cartells+Festes”.

Comarcal.TV

Imatges exposició "Bocairent al color dels danses"
Exposició “Bocairent al color dels danses”

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés