Bocairent, l’Olleria, Oliva, Xeraco i Xàbia mostren els seues encants turístics en Fitur

Reprodueix vídeo

Bocairent, l’Olleria, Oliva, Xeraco i Xàbia mostren els seues encants turístics en Fitur

La llum del Mediterrani envaeix l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur on es promociona com destí sostenible, accessible i tecnològic. Finalment en aquesta edició es regressa amb un producte intacte i mostrant la gran diversitat i la unitat. Moltes localitats de les nostres comarques s’allotgen baix el seu paraigües és el cas de Bocairent i l’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida; de la Safor Oliva i Xeraco i Xàbia al cas de la Marina Alta.

De la mà del patronat Turisme València, Bocairent està present per posar en valor l’experiència completa que la localitat ofereix al visitant i per a destacar l’atractiu que tenen les sues festes de Moros i Cristians que es celebren a partir del 3 de febrer.

Els moros i cristians són també les festes més destacades de l’Olleria, que es fundaren el 1954 pel gremi de vidriers.  I és que aquesta localitat valldalbaidina és nucli originari del vidre valencià, bressol del vidre bufat i durant segles, el centre de la producció mundial.

Ens traslladem ara a la costa i arribem a la comarca de la Safor i a Oliva que en Fitur presenta quatre esdeveniments que consoliden a la localitat com la capital dels esdeveniments d’oci i esportius de la província de València.

Efectivament Oliva estrena aquesta temporada la seua aposta per la diversitat amb la celebració, el 29 d’abril, de Mr Gay Comunitat Valenciana, un esdeveniment que promou el respecte, la superació i la igualtat i que la posiciona en el segment LGTBI com destí turístic.

Per la seua part Xeraco ha aprofitat per a presentar un nou projecte de mobilitat sostenible que es desenvoluparà a partir d’aquest 2023. A més  unirà la platja, el poble i la muntanya a través d’un carril bici per posar en valor tots els seus recursos.

I Xeraco també ha anunciat en Fitur la seua II edició de la Fira de l’Esmorzar i Cremaet, Fiescrem.

Integrat en l’estand de la Costa Blanca, Xàbia compta amb un mostrador amb tot el material promocional. Enguany l’Ajuntament es presenta amb la marca “Xàbia en Viu” que aglutina tots els festivals musicals que es celebren en la població. Finalment la programació cultural i d’oci per a deixar clar que és un destí gaudible els 365 dies de l’any.

Un Montgorock Festival 2023 que tindrà lloc el 2 i 3 de juny i que comptarà amb el seu habitual cartell que mescla interessants bandes del pop, el rock i indie nacional amb grups com el Drogas, la Moda, Morgan, Sexy Zebras, Nat Simons o Corazones Eléctricos.

Bocairent, l’Olleria, Oliva, Xeraco i Xàbia mostren els seues encants turístics en Fitur

Comarcal.TV

Bocairent, l'Olleria, Oliva, Xeraco i Xàbia mostren els seues encants turístics en Fitur

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés