“Bombers a l’Escola” al CEIP Roís de Corella de Gandia

Reprodueix vídeo

“Bombers a l’Escola” al CEIP Roís de Corella de Gandia

La presidenta del Consorci de Bombers de València i vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó i la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, han presentat el nou material didàctic del projecte “Bombers a l’Escola” al CEIP Roís de Corella de Gandia. Es tracta  del Maletí Preveincendis que conté 25 còmics, 25 decàlegs, 25 retallables, 25 làmines de conducta PAS a la carretera i una completa unitat didàctica. L’objectiu no és altre que dotar l’alumnat dels coneixements i les actituds per a actuar davant dels principals riscos a casa, en un incendi o en els accidents a la carretera.

Un maletí dissenyat pels bombers i bomberes professionals amb l’assessorament de la Conselleria d’Educació que arribarà a tot l’alumnat de primària.

 La distribució es farà mitjançant el cos de bombers, que acudirà a cada centre per a lliurar els materials, prèviament a les sessions formatives. Concertades amb cada escola com la que ha tingut lloc a Roís de Corella on els alumnes han eixit encantats i amb moltes lliçons apreses.

Aquesta és també una immillorable manera d’implicar a la comunitat educativa, sempre interessada en fer de la prevenció,  clau del coneixement de la infància.

Innovacions pedagògiques que han d’anar acompanyats d’unes infraestructures dignes. I en aquest sentit, al CEIP Roís de Corella, per mitjà d’Edificant, ja es té adjudicat, des de Consellria, més d’un milió d’euros.

Finalment en total Conselleria inverteix més de 45 milions d’euros en la millora i construcció d’infraestructures escolars a Gandia.

Comarcal.TV

“Bombers a l’Escola” al CEIP Roís de Corella de Gandia

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés