La Diputació d’Alacant anuncia altres 9 milions en bons consum per a aquesta campanya de Nadal

Reprodueix vídeo

Bons consum nadalencs Diputació d’Alacant

La Diputació d’Alacant ha anunciat l’aprovació d’altra partida de 9 milions d’euros perquè els ajuntaments puguen oferir bons-consum als seus ciutadans. En aquest cas es tracta de bons consums nadalencs ja que la campanya estarà vigent des del 15 de novembre fins el 31 de desembre. Prèviament els ajuntaments hauran de sol·licitar l’adhesió a aquesta iniciativa, com ho han fet amb la campanya vigent i que acaba el 15 de novembre. Una primera iniciativa que ha resultat tot un èxit ja que s’han sumat 112 ajuntaments de la província i s’ha gastat, a dia de hui, quasi 8,4 milions dels 9 milions consignats.

Seran els propis ajuntaments quins gestionen en les seues respectives localitats el bo consum mitjançant plataformes digitals o a través dels comerços associats a la campanya. Una vegada s’aprove i publique la convocatòria al BOP, les corporacions disposaran de deu dies hàbils per acollir-se al programa, podent, a més, sol·licitar una bestreta del 100% de la subvenció.

Una iniciativa que té com objectiu ajudar a la malparada cistella de la compra dels alacantins i recolzar els sectors productius de la província.

Bons consum nadalencs Diputació d’Alacant

Comarcal.TV

Bons consum nadalencs Diputació d'Alacant

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés