Caixa Ontinyent amplia el seu compromís amb la sostenibilitat amb un nou programa de divulgació

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent amplia el compromís amb la sostenibilitat

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, celebrat aquest dimecres 5 de juny, Caixa Ontinyent ha presentat el seu nou compromís basant-se en el reforç de la gestió ambiental. Amb la incorporació de controls d’impacte social i ambiental i un nou programa de divulgació, formació i conscienciació.

L’entitat ha reiterat el seu compromís amb la sostenibilitat mitjançant una línia d’actuació orientada en el reforç de la seua gestió ambiental com a empresa. També en l’avaluació i control de l’impacte social i econòmic derivat de les activitats de finança i en el llançament d’un nou programa a través de la Fundació Caixa Ontinyent.

La nova línia d’actuació iniciada, que evoluciona i s’adapta a les noves circumstàncies es basarà en la gestió ambiental centrada en compres i consums responsables. A més de l’eficiència energètica, tractament de residus, reciclatge i transició cap a una economia més circular.

La conscienciació que a nivell mundial s’està prenent en relació amb els denominats aspectes ASG (ambientals, socials i de governança), l’evolució i la sostenibilitat dels quals és essencial per a garantir la qualitat de vida de les futures generacions.

El nou programa de Sostenibilitat aportarà formació, informació, divulgació i conscienciació i es posarà en marxa en les pròximes setmanes.

Com a novetat, hi haurà també una convocatòria d’un concurs per a escolars de 1r i 2n d’ESO de la Comunitat Valenciana al curs 2024/2025. Es posarà en marxa per fomentar idees de millora d’aplicació pràctica en els seus propis centres.

Amb el Pla Estratègic 2023-2025, Caixa Ontinyent incorpora objectius ambiciosos que no sols es limiten a complir estrictament la legislació vigent, sinó que l’entitat adopta una activitat proactiva i líder en estes àrees aspirant a ser agents de canvi i fomentant una major consciència i acció comunitària.

Caixa Ontinyent amplia el compromís amb la sostenibilitat

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés