L’Assemblea General de Caixa Ontinyent aprova els comptes de 2022 i llança el Pla Estratègic 2023-2025

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent aprova els compte llança Pla Estratègic 2023-2025

Caixa Ontinyent ha celebrat aquest dijous de vesprada, l’Assemblea General ordinària. Amb assistència de 32 dels 47 membres que la conformen, és a dir, el 68% dels seus consellers generals. Els comptes del 2022 mostren un benefici, abans d’impostos, de 12,1 milions d’euros, un 0,26% més que en 2021. Després del pagament d’impostos, que suposen 2,9 milions d’euros, el benefici net es va situar en 9,2 milions d’euros.

La proposta de distribució d’aquests beneficis permet elevar el nivell de capitalització de l’entitat (en destinar-se 8,2 milions d’euros a reserves) i potenciar les accions de la seua obra social (a la qual es destinen 1,0 milions d’euros).

Per altra banda, l’Assemblea General donava el seu vistiplau al nou pla estratègic, dissenyat pel Consell d’Administració per als exercicis 2023-2025, concebut per a adaptar-se i buscar oportunitats en aquests nous temps, amb una situació emmarcada hui en un context inflacionista, de forta competència, i amb una regulació financera sotmesa a constants canvis a causa de factors com el canvi climàtic o l’evolució digital cap a la intel·ligència artificial.

Amb aquest pla, Caixa Ontinyent reafirmarà  la seua funció social com a banca de proximitat, al costat de famílies, autoònoms i pimes; consolidarà posicions i iniciarà un període d’obertura a noves zones en l’àmbit de la Comunitat Valenciana; definirà un model tecnològic de futur, amb totes les innovacions al servei de les persones i comptant sempre amb el seu personal com a pilar fonamental i reorientarà el seu negoci amb un model que mantindrà la seua rendibilitat i sostenibilitat i, en conseqüència, els seus alts estàndars de solvència.

En l’actualitat, Caixa Ontinyent compta amb 42 oficines. Concentrades sobretot en poblacions de la Vall d’Albaida però també amb presència en la Costera, l’Alcoià i la Safor. En la capital valenciana compta amb una sucursal.

Caixa Ontinyent aprova els compte llança Pla Estratègic 2023-2025

Comarcal.TV

Caixa Ontinyent aprova els compte llança Pla Estratègic 2023-2025

 

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés