Caixa Ontinyent i l’Ajuntament posen en marxa el Centre de Majors Actius

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament posen en marxa el Centre de Majors Actius

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent posaran en marxa el Centre de Majors Actius, un espai de convivència en les instal·lacions de l’anterior Club de Jubilats, que va ser tancat amb motiu de la pandèmia. L’acord de col·laboració entre les dos entitats, que serà subscrit pròximament, suposa que Caixa Ontinyent realitzarà les obres d’habilitació del centre i l’Ajuntament s’encarregarà posteriorment del seu manteniment i de prestar el servei.

Situat al carrer José Iranzo, disposa de més de 400 metres quadrats, amb capacitat superior a les 100 persones. A més de despatx, magatzems i serveis bàsics, disposa de sala de billars, sala de lectura i una sala multiusos.

Aquest centre va ser posat en funcionament per Caixa Ontinyent a través de la seua obra social en 1983.  Ampliat en 1986 davant la gran demanda per part de les persones majors d’Ontinyent, especialment i per proximitat geogràfica dels residents en el barri de Sant Josep.

Aquest servei es va complementar l’any 2000 amb la posada en marxa, per part de Caixa Ontinyent, del CEAM (Centre Especialitzat d’Atenció a Majors). Gestionat per la Generalitat Valenciana, i d’altres Centres cívics de barri per part de l’Ajuntament i de la Generalitat.

La visita a les instal·lacions es produïa en el marc de la campanya de foment de la participació ciutadana “L’Ajuntament al barri”. A més Impulsada pel consistori ontinyentí per augmentar el contacte directe amb el veïnat, en aquest cas amb els residents al barri de Sant Josep.

Finalment Sant Josep ja son 3’5 milions d’euros invertits en obres executades o en execució al període 2019-2023. La resolució dels problemes d’inundacions a Benarrai, les millores a la Glorieta o l’apertura del nou centre cívic al parc Mestre Ferrero. Les obres de reurbanització als carrers Pintor Segrelles i Salvador Tormo i la reforma i ampliació del CEIP Martínez Valls dins del pla “Edificant” son altres actuacions destacades al barri.

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament posen en marxa el Centre de Majors Actius

Comarcal.TV

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament posen en marxa el Centre de Majors Actius

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés