Caixa Ontinyent impulsa una acció formativa de protecció front als ciberfraus de la mà d’Eugeni Alemany

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent impulsaprotecció front als ciberfraus

Fundació Caixa Ontinyent ha presentat una acció formativa, impulsada per seu programa d’educació financera, que pretén conscienciar sobre la correcta utilització de les tecnologies per a sortejar el perill dels ciberfraus.

D’aquesta manera es posa de manifest la versatilitat del programa, amb accions per a tots els públics i del qual cada any es beneficien unes 40.000 persones; un programa ajusta a les necessitats i caracteristiques de les nostres comarques, proactiu en la creació de continguts i receptiu a les propostes.

Per a cobrir més fàcilment l’objectiu de la campanya i la conscienciació general. S’ha comptat amb la implicació del còmic i presentador Eugeni Alemany, qui amb el seu to desenfadat, el seu peculiar estil i en clau d’humor desenvolupa el tema.

A més a través del video “Que no te la peguen!”, Alemany i altres colaboradors, alertaran sobre els fraus en xarxa amb consells. Finalment recomanacions de com actuar davant intents d’estafa als quals està sotmés l’usuari del món digital mitjançant la suplantació d’identitat d’empreses, organismes i entitats.

Així el programa complet es pot veure al canal de Youtube de la Fundació i a les seues xarxes socials. A més, a partir de juliol, totes les oficines de Caixa Ontinyent comptaran a la cartelleria corresponent a aquesta acció.

Caixa Ontinyent impulsaprotecció front als ciberfraus

Comarcal.TV

Caixa Ontinyent impulsaprotecció front als ciberfraus

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés