Caixa Ontinyent publica la seua memòria de sostenibilitat i responsabilitat social 2022

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent publica la seua memòria de sostenibilitat i responsabilitat social 2022

Caixa Ontinyent ha publicat la seua Memòria de Sostenibilitat i Responsabilitat Social corresponent a 2022; un exercici de transparència que anirà destacant els avanços anualment. Com a dades globals, Caixa Ontinyent compta amb 75.154 clients. 179 persones de mitjana en la plantilla. 1649 milions d’euros en volum de negoci; un CET1 del 15,08%; una solvència molt superior a la requerida per la normativa i 188.746 persones beneficiàries de l’obra social.

En l’activitat financera amb els seus clients, Caixa Ontinyent, ha assumit el foment de les finances sostenibles com fórmula de cara al futur perquè, a través e cartera de crèdits i de valors, finança activitats que alhora tenen un impacte en el medi ambient.

La pròpia entitat ha reduït en 2022 un 6% el consum de paper. Un 4% d’aigua; un 26% d’electricitat i d’ella, la 100% consumida procedeix de fonts renovables.

Així passant a la seu obra social, Caixa Ontinyent dota d’infraestructures i genera activitat que contribueixen a la millora el benestar. En 2022 disposa de 24 centres en funcionament en distintes localitats; ha desenvolupat 244 activitats, ha col·laborat amb 173 col·lectius; els centres i activitats permeten el manteniment de 274 llocs de treball estable i en conjunt l’obra social ha beneficiat a quasi 189.000 persones.

Important és també el seu compromís amb el Pacte Mundial i els objectius de desenvolupament sostenible.

La memòria al detall està disponible en la pàgina web corporativa de l’entitat.

Caixa Ontinyent publica la seua memòria de sostenibilitat i responsabilitat social 2022

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés