Caixa Ontinyent signa un conveni amb AITEX i ESIC per a facilitar el finançament de tres Màsters i enfortir l’aliança estratègica a Alcoi

Reprodueix vídeo

Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau

ESIC Business & Màrqueting School, el centre d’investigació i innovació AITEX i Caixa Ontinyent, entitat financera compromesa amb el desenvolupament local, han signat aquest dimecres 5 de juliol en la seu de Caixa Ontinyent un important conveni de col·laboració que busca enfortir la formació per a particulars i autònoms i desenvolupament de les comarques de l’interior de la Comunitat Valenciana. Tot per a potenciar especialment l’oferta formativa d’ESIC a les comarques de l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida.

Caixa Ontinyent brindarà, tant a particulars i autònoms, una línia de finançament exclusiu amb condicions favorables facilitant així l’accés a aquests programes de màster. La línia de finançament permetrà poder beneficiar-se d’un reduït tipus d’interès. Concretament podran accedir a un tipus fix del 2.90%.

El termini màxim d’amortització serà de fins a 10 anys, amb un pagament mensual constant i amb l’opció de poder triar fins a un any de manca parcial.

Per als estudiants, particulars i autònoms, que desitgen cursar aquests màsters a Alcoi, ESIC atorgarà una beca del 20%. Per altra banda AITEX, una altra del 5%, en tots dos casos sobre el preu de la docència. L’acord entre ESIC, AITEX i Caixa Ontinyent, que busca impulsar l’educació de qualitat en la zona, tindrà vigència durant el pròxim curs acadèmic 2023-24.

Pel que fa a l’oferta, durant la signatura s’avançava que es tracta del Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible [MDMS]. Un programa especialitzat en la formació de direcció i gestió d’empreses de la indústria de la moda i confecció.

Amb el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial [GESCO], que ja ha estat impartint-se, l’alumne podrà adquirir les competències necessàries per a liderar les funcions de màrqueting, desenvolupament de negoci i gestió comercial.

I pel que fa al Màster en Digital Business [MDB] és un programa integral que cobreix totes les disciplines del negoci per a convertir a l’alumne en un líder que impulse la transformació digital de les organitzacions.

ESIC impartirà aquests tres màsters en les noves instal·lacions d’AITEX a l’octubre de 2023, un espai d’innovació on estudiar programes formatius en un entorn privilegiat i tecnològic, amb l’objectiu de preparar-se per a un entorn altament competitiu.

Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés