El col·legi Sant Antoni Abat de Canals participa en la campanya de donació de sang “Sang Valentí”

Reprodueix vídeo

Campanya de donació de sang “Sang Valentí”

La Fundació San Vicent Màrtir de Col·legis Diocesans de València està realitzant la II Campanya de donació de sang “Sang Valentí”. Participen prop de 40 localitats i més de 50 centres que s’habiliten perquè tot aquell que vulga participar puga apropar-se a donar sang  fins al 17 de febrer. Aquest dimecres, per exemple, ha sigut el torn del col·legi Sant Antoni Abat de Canals que es sumava a aquesta iniciativa ja a principi de curs.

Un projecte on els alumnes converteixen les ensenyances en un servei a la societat. És que la sang és el regal més valuós que podem oferir a altra persona: el regal de la vida.

En aquesta segona edició participen més de 25.000 alumnes; 15.000 famílies i 2.500 treballadors de 57 col·legis diocesans. Com a novetat, s’ha incorporat la cita prèvia i es col·labora amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana per a visibilitzar la necessitat de donació de plasma. Una iniciativa, en definitiva, amb pretensió de continuïtat pels valors que s’inculquen als escolars.

Un col·legi solidari que regala vida.

Comarcal.TV

Campanya de donació de sang “Sang Valentí”

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés