Costa Blanca presenta una campanya de reactivació del turisme en l’aeroport per a 5 milions de passatgers

Reprodueix vídeo

Campanya Turisme Costa Blanca aeroport

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha presentat la “Campanya de reactivació de mercats 2022” que impulsa el Patronat Provincial de Turisme amb el triple objectiu d’incentivar els principals productes de la Costa Blanca en la fase de postvenda; incrementar les reserves d’última hora en el mercat autonòmic i nacional. Així com posar en valor l’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández com a principal porta d’entrada al destí.

En aquest sentit, segons ha detallat el responsable institucional, la proposta contempla una sèrie d’accions l’epicentre de les quals es desenvolupa en la terminal aèria alacantina, però també en diverses plataformes i mitjans digitals.

El desenvolupament d’aquesta campanya contempla tematitzar fins el mes de novembre la zona d’arribades de la terminal alacantina amb vinils en els quals s’han imprès imatges de llocs emblemàtics i productes turístics de la Costa Blanca; gastronomia, esports, congressos, enoturisme copen diversos panells del recorregut aeroportuari, previ a la recollida d’equipatges.

Campanya Turisme Costa Blanca aeroport

Comarcal.TV

Turisme Costa Blanca

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés