Campionat d’Espanya de Motocròs al Complex d’Albaida

Reprodueix vídeo

El Complex del Motor d’Albaida ha sigut escenari de la tercera prova del Campionat d’Espanya de Motocròs. En totes les categories en competició, el pilot guanyador ho ha fet imposant-se en les dues mànegues de carrera. Així, Carlos Campano en Elit1, Gerard Congost en Elit2, Elías Escandell en 125 i Daniela Guillén en MXFemení s’han alçat amb el triomf al traçat valencià que una vegada més ha registrat un ple absolut d’aficionats.

En la segona mànega d’Elit1, Yago Marínez eixia perfecte per a posar-se líder però per darrera i ben a prop tenia als pesos pesats de la categoria, Butrón i Campano. Als 10 minuts de carrera, Butrón avançava a Yago però va caure i Yago tornava a ser primer però nomes per uns moments, ja que Carlos, que venia molt ràpid des de darrere, l’ha avançat per encapçalar al grup. Encara que Yago va mantenir el ritme al de Yamaha, Carlos ha aguantat totes les voltes i ha vist la bandera a quadres abans que ningú i una vegada més  s’emporta la placa de líder 24MX.

En EliteMX2 Gerard Congost es feia amb la victòria. Fent una remuntada espectacular després de caure’s als primers compassos, la placa de líder continua en mans de Víctor Alonso.

Per la seua part Elías Escandell continua imbatible en MX125.

I aquesta tercera prova del nacional en Albaida també va comptar amb la primera en categoria femenina. Daniela Guillén tornava a ser protagonista de la mànega tal i com ho va ser en la jornada del dissabte. Va dominar de principi a fi durant totes les voltes sense oposició. Darrere, Gabriela Seisdedos ha estat segona però, als dos últims girs, Jana Sánchez que anava tercera tot el temps, se ha apropat per arrabassar-li la segona plaça. Han sigut dues últimes voltes molt emocionants on Daniela es feia amb el doblet.

La pròxima prova es celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de març en Valverde del Camino, Huelva.