Segona prova del Campionat d’Espanya de Supermoto celebrada en Albaida

Reprodueix vídeo

Campionat d’Espanya de Supermoto celebrada en Albaida

La segona prova del Campionat d’Espanya de Supermotard es va disputar aquest cap de setmana en el Circuit d’Albaida amb gran entrada de públic. Els pilots de totes les categories van fer unes mànegues espectaculars el que va fer disfrutar al aficionats.  Jaume Gaya va vèncer en SMPro, tornant al Supermoto nacional per la porta gran. Entre els participants es trobava Diego Moreira, segon classificat de la general del Campionat del Món de Moto 3 qui també fou un dels protagonistes.

Diego Moreira, Ferrán Cardús i Jaume Ganya, que en Villena no va estar, es convertiren en els més ràpids als cronometrats. Amb una diferència de quasi 2 segons, el mundialista Moreria va guanyar la mànega. En les celebrades el diumenge, Diogo no va tenir sort en la primera ja que va caure, fet que aprofità ràpidament Ganya per posar-se líder i ser el millor. Volent rescabalar-se de la caiguda en la primera mànega, Moreira va dominar de principi a fi la segona i va deixar als seus rivals molt darrere. Cardús no va tenir més remei que conformar-se en ser segon i Ganya tercer amb molt poca distància.  Al pòdium de SMPro pujaren Jaume Gaya, Ferrán Cardús i Diogo Moreia; al de  SMJunior el mateix Diogo, Julen Ávila i Alejandro Pla i en SMMMàster  José Luis Crespo; Thomas Gillison i Marcelo Silveiro.

Efectivament el Circuit d’Albaida no para d’acollir cites de gran nivell. Com aquesta nacional de Supermotard que enguany compta amb al·licients com la participació de pilots de 17 països.

Una competitivitat que naix en circuits com el d’Albaida, el bressol de pilots de la terra que ara són mundialistes.

Seguint amb aquesta prova nacional en SMRoad van estar al pòdium Alex Ruix, Paquito Gómez i Nahir Cano; García i Fernández foren els millors de SMRoad 250 i SMRoad Màster i Nazabal i Navarro foren els guanyadors de SM65 i SM85.

Així la propera prova del Campionat d’Espanya de Supermoto es celebrarà el 6 i 7 de maig en Tarancón.