El diumenge 4 de juny Canals celebra la Matinal Motera Memorial Ricardo Tormo

Reprodueix vídeo

Canals celebra la Matinal Motera Memorial Ricardo Tormo

Canals celebra aquest diumenge, 4 de juny, una nova edició de la Matinal Motera que organitza el Motoclub Ricardo Tormo en homenatge al corredor aiacorí. La mostra de motos es durà a terme entre la plaça del Pont del Riu i el tram d’avinguda Jaume I fins al Mercat Municipal, i els moters i les moteres faran una volta al poble cap a les 11.30 hores del matí.

El recorregut s’iniciarà al carrer Blasco Ibañez cap a l’avinguda Corts Valencianes fins a la Torre. D’allí, pel carrer Nou d’Octubre, Ausiàs March i Sants de la Pedra fins al camí Canals-Aiacor. Seguiran per l’avinguda Generalitat cap a l’avinguda Jaume I, per on arribaran al Pavelló Municipal, on es durà a terme l’homenatge al bicampió mundial. Finalment, recorreran el carrer Maestro Serrano, el carrer German Cerdà i l’avinguda Vicente Ferri, per on tornaran al Pont del Riu.

El Pavelló estarà obert al llarg del matí perquè es puga visitar el museu de Ricardo Tormo. Des de la Policia Local de Canals recorden als i les participants que cal complir les normes de circulació: utilització de casc, documentació de les motocicletes i una conducció responsable.

Ricardo Tormo va passejar el nom del municipi de la Costera per tot el món, convertint-se en un dels referents del motociclisme valencià i nacional. Tormo, que també és fill predilecte de Canals i li dona nom al circuit de Xest va arribar a alçar-se dues vegades campió cel món en la categoria de 50cc, als anys 1978 i 1981; en ambdues ocasions a lloms de la seua mítica Bultaco.

Canals celebra la Matinal Motera Memorial Ricardo Tormo

Comarcal.TV

Canals celebra la Matinal Motera Memorial Ricardo Tormo

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés