Canals enceta la tretzena edició del Festival SoXXI

Reprodueix vídeo

 Canals enceta la tretzena edició del Festival SoXXI

Aquest dissabte s’enceta a Canals la tretzena edició del Festival SoXXI que es presenta un any més com un important referent dins de l’oferta específica de Cultura i Arts contemporànies, donant a conèixer a Canals com un poble actiu, dinàmic i innovador tal i com es comprova amb els 8 concerts programats fins al mes de novembre.

Una edició més amb els col·loquis previs a l’actuació es fa accessible al públic en general la realitat al voltant de la creació més immediata.

Com diem el tret d’eixida serà aquest dissabte 25 de febrer amb “Elles Creen”, espectacle d’una hora de duració per a la singular formació de trompa i percussió conformada per dos reconeguts professionals de l’Orquestra de València, maria Rubio i Josep Furió.

El següent concert serà el 12 de març amb els músics Eloy Lurueña i Rafa Gálvez i els ballarins Estrella Martín i Gonzalo Peguero; un programa monogràfic del compositor madrileny Hermes Luace.

En abril serà el torn del tradicional concert colaboratiu amb la creació d’una peça a càrrec de Llorenç Barber i Montserrat Palacios.

A més el 20 de maig, a l’Avinguda, Projecte SoXXI, l’enssemble resident del festival presentarà el fruit d’anys de treball.

Passem al 24 de juny amb “Pulsió de Mort”, drama sonor contemporani sobre “La casa de Bernarda Alba” de Lorca.

El 15 d’octubre, concert de música de Gavin Bryars interpretat per la SM d’Alzira. Finalment el 26 de novembre tindrà lloc la cloenda amb peces de Luis Aguirre, compositor resident d’aquesta edició, de Voro García i Tomás Marco.

Canals enceta la tretzena edició del Festival SoXXI

Comarcal.TV

 Canals enceta la tretzena edició del Festival SoXXI

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés