Canals homenatja els agents Escobar, López i Jimeno que van salvar la vida a dues persones durant la DANA de 2019

Reprodueix vídeo

Canals homenatja els agents actuaren durant la DANA 2019

El Centre Cultural Calixt III de Canals va acollir el passat dissabte 4 de febrer l’acte amb el qual l’Ajuntament de la localitat ha volgut homenatjar els agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local del poble que van actuar al riu Cànyoles  durant la DANA de 2019 arriscant la vida per a salvar la de dues persones i les seues mascotes. Va estar una jornada molt emotiva i esperada, que no s’havia pogut celebrar als darrers anys per la situació de pandèmia.

Aritz Escobar Soriano, José Alberto López Pumares i Carlos Alberto Jimeno Sáez, agents de la Policia Local de Canals, van acudir els primers al lloc. Enmig del rescat, el riu els va arrossegar, posant en greu perill la seua vida. Eusebio Marín Ibáñez, Antonio Manuel López Alvarado, David Soriano Esteve i Ricardo Pérez Morales, agents de la Guàrdia Civil, van participar posteriorment, tant en el rescat de les dues persones com dels companys de la policia.

Així recorden les llargues hores que va durar l’actuació.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, també va recordar amb emoció aquell dia i va agrair el treball dels agents. Va fer extensiu el reconeixement a la resta de forces de seguretat que treballen a Canals.

A l’acte es va aprofitar per a retre homenatge a l’exTinent de la Guàrdia Civil de Canals, Eusebio Marín Ibáñez, qui ara és Capità a Hellín (Albacete), a càrrec de l’actual tinent, Sergio Gandia Bravo.

Dos agents de la Policia Local de Canals, Juan Rogelio Sanz Rubio i Jose Antonio Juanes Escrivà. També van ser reconeguts i felicitats per la seua recent jubilació.

Canals homenatja els agents actuaren durant la DANA 2019

Comarcal.TV

Canals homenatja els agents actuaren durant la DANA 2019

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés