Canals ja gaudeix de la renovació de l’ecoparc

Reprodueix vídeo

Canals ja gaudeix de la renovació de l’ecoparc

El divendres, 25 de març, l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, va visitar l’ecoparc fix de la localitat acompanyada pel president del Consorci de Residus, Vicent Muñoz, per a conèixer de primera mà el resultat de les obres de reforma amb què s’han millorat les seues instal·lacions, les quals garantiran que aquest espai oferisca un servei òptim i modernitzat per als seus usuaris i les seues usuàries, amb una inversió econòmica de 330.000 euros.

I és que aquesta inversió subvencionada al 66% per la Diputació de València i al 33% per la Conselleria d’Agricultura i Desenvolupament Rural i Emergència Climàtica es suma a la dels 74.000 euros de 2019 d’informatització de l’espai que facilita al veïnat que l’utilitze per a sumar punts al “Compte Ambiental” beneficiós tant per a la ciutadania, que rep descomptes en els pagaments del Consorci de Residus com per al planeta. Bones pràctiques que també es veuran recompensades aquest 2023 tal i com indicava el president del COR.

A l’acte també han assistit diferents representants de l’empresa concessionària així com de l’assistència tècnica i Gerència del COR .

Canals ja gaudeix de la renovació de l’ecoparc

Comarcal.TV

Canals ja gaudeix de la renovació de l'ecoparc

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés