Canals lliura les primeres Distincions Honorífiques 9 d’Octubre que reconeixen la dedicació al poble d’associacions i particulars com el desaparegut cronista oficial, Ramón Arnau

Reprodueix vídeo

Canals celebra el 9 d’Octubre

Canals ha celebrat el dia dels valencians fent lliurament de les Distincions Honorífiques 9 d’Octubre per a commemorar la diada, un acte nou que s’ha sumat a les tradicionals activitats.

El 9 d’Octubre a Canals va començar a les 10 del matí a la plaça de la Vila amb l’acte institucional d’entrega de les I Distincions Honorífiques, un guardó que reconeix el treball i la dedicació d’associacions i particulars del poble.

Els premiats van estar l’Associació Canals contra el Càncer

Tyrius de Mestresses de Casa, l’Associació Musical Canalense, la Unió Musical Santa Cecilia, el col·laborador més veterà de l’emissora municipal i historiador, Marcial Martínez.

I de manera pòstuma al desaparegut cronista oficial, Ramón Arnau.

Des del divendres, 6 d’octubre, s’han vingut celebrant actes en commemoració del dia del poble valencià. Com la setena edició del Correllengua als col·legis o les activitats que van tenir lloc en la vesprada del dilluns com la cercavila i ofrena floral, el Dia de la Bicicleta organitzada per El Piñon que va recaptar 1303€ a benefici d’ASCADIS i la tradicional partida de pilota organitzada per l’escola El Moro al Trinquet Municipal.

Canals celebra el 9 d’Octubre

Comarcal.TV

Canals celebra el 9 d'Octubre

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés