Canals organitza el tradicional Mercat Solidari

Reprodueix vídeo

Canals organitza el tradicional Mercat Solidari

Música i soroll per a que cap de les persones que passaren per l’Avinguda Vivent Ferri de Canals no deixara de fer parada al Mercadet Solidari, organitzat pel Col·legi Sant Antoni Abat i l’IES Francesc Gil de Canals, agermanats en aquest esdeveniment tan especial com durador i que enguany celebra la seua 27 edició.

Donacions altruistes o en forma de compra de menjar casolà, roba, joguets o objectes diversos per a destinar els fons econòmics a Càritas Turquia, Canals contra el Càncer i Afa Canals, l’Associació de familiars i persones amb Alzheimer i altres demències.

Un matí de diversió al ritme de la xaranga formada per a l’ocasió amb tots totes els alumnes músics. On no s’ha perdut de vista l’objectiu pel que, des del mes de desembre, s’ha treballat.

Finalment com cada any el recolzament del professorat de l’assignatura de religió i el suport de la resta de responsables dels centres educatius. Ha sigut essencial per a que el veïnat de Canals col·labora en aquest Mercat Solidari que divendres passat, 31 de març. A més va omplir de bones intencions i d’ajuda real els més desfavorits i necessitats, impulsada per joves compromesos amb la societat.

Canals organitza el tradicional Mercat Solidari

Comarcal.TV

Canals organitza el tradicional Mercat Solidari

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés