L’Ajuntament de Canals dona el primer pas per tornar a forma part de la Mancomunitat la Costera-Canal

Reprodueix vídeo

Canals vol ser de la Manco

L’Ajuntament de Canals segueix fent passos per a tornar a ser membre de ple dret de la Mancomunitat La Costera-Canal. La voluntat de l’actual equip de govern és desbloquejar la situació actual amb la màxima brevetat possible perquè Canals torne a gaudir dels serveis i beneficis que comporta pertànyer a aquest ens.

En el plenari extraordinari celebrat el passat 24 d’octubre es va acordar per unanimitat ratificar l’eixida de Canals de la Mancomunitat aprovada fa 17 anys. Era el primer pas a seguir en la línia de ruta marcada pels tècnics municipals de cara a agilitzar al màxim el procés de readhesió.

En 2005, després que tots els partits a excepció de Bloc votaren a favor de què Canals abandonara l’ens supramunicipal, s’hauria d’haver iniciat el procés de separació. Tot i aprovar-se en Ple, no es van realitzar els tràmits necessaris per a dur-lo terme, fet que va deixar Canals en uns llimbs administratius

Ser membre de la Mancomunitat suposa gaudir de serveis com l’Oficina d’Atenció al Consumidor, l’aula de conductes addictives, la recollida i cura de gossos perduts.

La Mancomunitat també compleix tasques de vertebració del territori, divulgació cultural, foment del turisme rural, lluita contra el despoblament i impuls de l’activitat econòmica, de les quals ara també podrà beneficiar-se’n el poble de Canals.

Canals vol ser de la Manco

Comarcal.TV

Canals vol ser de la Manco

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés